2022. július 07. csütörtök Donát, Apollónia

Napkelte: 4:55 Napnyugta: 20:42

CHF CHF 412,97
EUR EUR 409,98
USD USD 400,21

Ön nincs bejelentkezve, kérjük jelentkezzen be:

Édesanya - szépírói pályázat

2013.03.10. 15:47
 

Édesanya címmel irodalmi pályázatot hirdetett az irodalmipályázat.hu a New York Művész Páholy támogatásával. A pályázaton novellával és versekkel lehet indulni.

Az anyaság, az anyaszerep a témája annak a szépírói pályázatnak, mely a napokban jelent meg az irodalmipályázat.hu portálon. A pályázaton bárki indulhat irodalmi alkotásával, nevezési díj nincs, csupán regisztráció szükséges hozzá. Egy alkotó egy pályázatot Édesanya szépírói pályázatküldhet be a benyújtási határidőig, ami 2013. április 28. éjfél. Érdemes azonban figyelni a pályázat lezárására vonatkozó információkat az irodalipályázat.hu oldalon, mert csak 140 alkotást fogadnak, így a pályázat akár a határidő előtt is lezárható.

Az irodalmipályázat.hu oldalon folyamatosan nyomon követhető lesz az  éppen aktuálisan beérkezett pályázatok száma. Fontos kritérium még, hogy 8000 leütésnél nem lehet hosszabb az alkotás. A pályázat összdíjazása 90 000 forint. A második fordulóba jutott alkotások a közönségdíjért versengenek - lájkverseny keretében. A facebookos szavazás győztese könyvjutalomban részesül.

A pályázat zsűritagjai : Turczi István és Karafiáth Orsolya.

Az eredményhirdetésre a  NEW YORK Művész Páholy 2013. május 27-én tartandó, anyák napjához kötődő rendezvényének keretein belül kerül sor.

 A pályázatról bővebb információ itt található.

Hozzászólások:

Még nem szólt hozzá senki.

A kommenteléshez be kell jelentkezni!

Babázó