2024. Április 24., szerda
György névnapja

10 facebook oldal és közösség anyáknak

2013-09-16 22:42 | Nézettség: 126
Tíz facebook közösség, melyet érdemes lájkolnod. Összegyűjtöttük pár oldalt és csoportot, melyet megéri követni a közösségi portálon. Információk, játékok, nyeremények, adok-veszek, humor, lélekbúvárkodás, kreatív ötletek és divat. Kövesd a Facebook-on az oldalakat, légy tagja a csoportoknak, hogy mindenről időben értesülj!
10 facebook oldal és közösség anyáknak

10 Facebook oldal

1. Gyerekszáj – „Meghökkentő, mulatságos, őszinte mondatok és zavarba ejtő kérdések gyermekeinktől.” Az oldal látogatói saját élményeiket oszthatják meg az oldalon keresztül az érdeklődő rajongókkal. Vicces történetek gyerekekről, akik a legtöbbször a legkomolyabb mondanivalójukkal csalnak mosolyt szüleik, családtagjaik arcára.

2. Kismamablog – a nagy népszerűségnek örvendő kismamablog.hu weboldal facebook oldala, Vida Ági gyermekpszichológus szerkesztésével. Napi problémákra és kérdésekre ad választ lélektani megközelítéssel, színesítve néhány humoros képpel, videóval, olykor lakberendezési és életmód ötletekkel. Tanácsot kérhetnek az oldal látogatói a szakembertől.

3. Kreatív Anyukák Klubja – igazi DIY (do it yourself), azaz „csináld magad!” oldal és közösség, rengeteg kreatív, házilag is kivitelezhető ötlet a wc-papír gurigák hasznosításától, a gyerekszoba falának dekoráción keresztül a szülinapi torta díszítéséig. 

4. HelloMami Kismamaruha Outlet – Egy kis divat mamáknak és babáknak! Kismamák és babáknak kínál a több üzlettel is rendelkező hálózat, az „átlag” tömegcikkekhez képest jóval egyedibb modelleket. A facebook oldal rajongói a legújabb akciókról és új kollekciókról azonnal értesítést kapnak.

5. imami oldalak – a regionális információs weblapok tulajdonképpen egy franchise hálózatot alkotva, az interneten, saját weboldalaikon keresztül, illetve külön-külön facebook oldalaikon keresztül próbálnak elérni minden kismamát és anyukát. A regionális szerveződésnek köszönhetően célzott információkat nyújtanak az anyáknak. Facebook oldalaikon keresztül az állandó információk mellett az aktuális hírekre hívják fel a rajongók figyelmét. Keresd régió szerint, pl. szeged.imami.hu, vagy eszakpest.imami.hu.

6. Gyerekkel.hu – az azonos elnevezésű és azonos webcímen elérhető oldal gyermekes családoknak ajánl programokat. Táborok, túraútvonalak, játszóházak és megannyi gyerekes családoknak való programlehetőségről értesülhetnek az oldal rajongói.

7.  Szeretem a gyerekem   - Érdekes és vicces történetek, cikkek gyerekekről, családról, programajánlók. Hasznos oldal, vidám és színes képekkel illusztrálva.

8. Anyakanyar – Tippek, trükkök anyáknak mindenről, szórakoztató történetek, letölthető anyagok mindezt Gubás Gabitól és Farkasházi Rékától.

9. Boldog gyerekek – Egy oldal a léleknek! Érdekes, bölcs, szívet melengető és tanulságos gondolatok anyáknak, apáknak, nagyszülőknek, gyerekeknek a családdal kapcsolatos érzésekről.

10. Zárt csoportok – A legtöbbször regionálisan szerveződő információs, adok-veszek jellegű csoportok, melynek tagjai megoszthatják egymás között gyermekeikkel kapcsolatos élményeiket, eladhatják a feleslegessé vált gyerekruhákat, cipőket, játékokat, bútorokat és más holmikat. Némely csoportban fotópályázatokkal, szülinapos köszöntésekkel, vagy egymás közötti fényképmegosztásokkal erősítik a csapatszellemet. Ha szívesen vitatod meg a gyermeknevelés napi problémáit másokkal, vagy csak szereted mások véleményét olvasgatni, eladnád megunt játékaitokat, vagy kinőtt ruháitokat, vagy épp használt holmit vásárolnál, remek fórum számodra egy ilyen facebook csoport.

 +1 Babázó - weboldalunk Facebook oldala, ahol rajongóink első kézből tudomást szerezhetnek az oldalunkon megjelenő cikkekről, írásokról, információkról.

szerző: M. Bálint Emese