2024. március 29., péntek
Auguszta névnapja

Játszóházak a szülő szemével - Millipop

2014-02-01 22:23 | Nézettség: 137
Új sorozattal indulunk, bemutatjuk azokat a játszóházakat, ahova érdemes elmenni.... Az első állomásunk a nemrég a Millenáris Parkban nyílt Millipop játszóház.
Játszóházak a szülő szemével - Millipop

A Millipop játszóház a Millenáris Parkban található Budán, a Széll Kálmán tér közelében, így villamossal és metróval is könnyen megközelíthető. Autóval érkezve a környező utcákban fizető parkolásra van lehetőségünk,  ha máshol nem, a Mammut üzletház parkolójában pedig bizosan találunk szabad helyet. A Millenáris Park Fogadó épületében 2000 négyzetméteren találjuk a gyakorlatilag minden gyermekkorosztályt kielégítő játszóházat.  

   


"A Millenáris park Fogadó épületében kialakított játszóház büszkélkedik többek között az ország legnagyobb összefüggő alapterületű mászókakomplexumával, benne egy több, mint 7 méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával. Az országban egyedülálló zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játszógépek minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A galéria szinten találhatóak a születésnapi különtermek, valamint a játszóház szerves részét képező, – figurális gasztronómiai irányt képviselő – bisztró és látványkávéház. A padlástérben kapott helyett a lazer tag aréna, továbbá a légvárpark. A Millipop külön érdekessége, hogy (egyedi kollekcióval) az épületben nyitotta meg első budai egységét a nagysikerű Sugar Shop és Design Cukrászat, továbbá a Gipszkorszak Alkotó Játszóház is."

forrás: www.millipopjatszo.hu